Huawei Watch GT 4 46mm Green Woven

600,00 KM

600,00 KM

Huawei Watch GT 4 46mm Green Woven

600,00 KM

Kategorije: ,

Opis

Huawei Watch GT 4 46mm Green Woven- Spoj Elegancije i Inovacije

Opis proizvoda:

Huawei Watch GT 4 46mm u verziji Green Woven je savršeni spoj vrhunskog dizajna i napredne tehnologije. Ovaj pametni sat ne samo da izgleda elegantno sa svojim zelenim tkanim kaišem, već nudi i širok spektar funkcija koje će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih korisnika. Idealan je za sve koji žele da prate svoje aktivnosti, zdravlje i ostanu povezani tokom cielog dana.

Ključne karakteristike:

Dizajn: Prelepo izrađen sat sa 46mm kućištem od nerđajućeg čelika i zelenim tkanim kaišem koji pruža udobnost i stil.
Ekran: AMOLED ekran od 1.43 inča sa visokom rezolucijom, pruža oštar i jasan prikaz u svim uslovima osvetljenja.
Baterija: Dugotrajna baterija koja može izdržati do 14 dana sa jednim punjenjem, omogućava vam da uživate u svim funkcijama bez brige o punjenju.
Povezivanje: Bluetooth 5.1 za jednostavno povezivanje sa vašim pametnim telefonom, podrška za GPS, GLONASS, Galileo, Beidou i QZSS sisteme za precizno praćenje lokacije.
Praćenje aktivnosti: Više od 100 različitih sportskih režima, uključujući trčanje, biciklizam, plivanje i još mnogo toga.
Zdravstvene funkcije: Praćenje otkucaja srca, nivoa kiseonika u krvi (SpO2), stres nivoa, kvaliteta sna i menstrualnog ciklusa za žene.
Pametne funkcije: Obaveštenja o pozivima, porukama, e-mailovima i aplikacijama, kontrola muzike, daljinsko upravljanje kamerom, i još mnogo toga.
Dodatne karakteristike:

Vodootpornost do 5ATM, idealan za plivanje i druge vodene aktivnosti.
Personalizovani brojčanici koji vam omogućavaju da prilagodite izgled sata svom stilu.
NFC podrška za beskontaktno plaćanje.
Ugrađeni mikrofon i zvučnik za brzo odgovaranje na pozive.

Zašto odabrati ovaj urešaj?

Ovaj uređaj nije samo pametni sat, već i stilski dodatak koji će upotpuniti vaš izgled. Sa svojim naprednim funkcijama za praćenje zdravlja i aktivnosti, dugotrajnom baterijom i elegantnim dizajnom, ovaj sat je savršen za sve koji žele da ostanu aktivni i povezani. Bilo da ste sportski entuzijasta ili samo tražite elegantan dodatak za svoj svakodnevni život, Huawei Watch GT 4 46mm Green Woven je pravi izbor za vas.

Naručite svoj Huawei Watch GT 4 46mm Green Woven danas i iskusite spoj vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna.