Cubot smartwatch C5 Black

100,00 KM

100,00 KM

Cubot smartwatch C5 Black

100,00 KM

Opis

Cubot C5 – snimanje i praćenje 12 različitih sportskih aktivnosti – trčanje, brzo hodanje, brdski biciklizam, penjanje, trekking, joga… Takođe, postoji funkcija za mjerenje kvaliteta sna. Nakon toga možete pristupiti svim izmjerenim podacima o aktivnostima putem H Band aplikacije za pametne telefone. Aplikacija je dostupna za Android i iOS sisteme, a lako joj se pristupa skeniranjem QR koda koji se pojavljuje na ekranu sata kada se prvi put uključi. Naravno, postoji i mogućnost mjerenja otkucaja srca, tako da uvijek možete paziti na puls tokom sportskih aktivnosti.

Aluminijumsko kućište sata ima 1,7-inčni TFT-LCD ekran u boji rezolucije 240 × 280 piksela, kućište otporno na vodu i prašinu prema 5ATM standardu.

Ovaj sat za praćenje fitnesa također može prikazati sve SMS, WhatsApp poruke i dolazne vibrirajuće pozive na koje možete odgovoriti na vrijeme. Osim toga, tu su i neke druge funkcije kao što su postavljanje budilnika, drmanje za kontrolu kamere, kontrola muzike, provjera vremena itd.

Baterija nije velikog kapaciteta, ali će vam ipak dati autonomiju do 20 dana. Sat bukvalno punite jednom mjesečno. Nevjerovatno