Xiaomi Mi TV Stick

100,00 KM

100,00 KM

Xiaomi Mi TV Stick

100,00 KM

Mi TV Stick je lagan, kompaktan, multifunkcionalni prijenosni uređaj koji pretvara svaki običan TV u Smart TV. U 3 jednostavna koraka uvest će vas u svijet vašeg omiljenog sadržaja preuzimanjem sa interneta. Veličina jednostavnog štapa i lagana, može stati u svaki džep, tako da vaš pametni TV uvijek može biti s vama.

Mi TV Stick pokreće Android TV 9.0 koji podržava glasovno pretraživanje i Chromecast koji vas povezuje sa sadržajem vaših drugih uređaja. Uz ugrađenu Chromecast tehnologiju, možete lako prenositi video zapise i drugi sadržaj sa svog telefona, tableta ili laptopa direktno na TV ekran od 1080p. Nadoknadite izgubljeno vrijeme i gledajte svoje omiljene TV emisije kad god želite, igrajte igrice, gledajte vijesti ili uključite radio. Sve ovo omogućava ovaj TV Stick. On također preporučuje video zapise na osnovu vaših ličnih postavki za Youtube i Google Play.

Mi TV Stick dolazi sa Bluetooth daljinskim upravljačem s Google Assistantom. Ne morate više kucati. Samo pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču da brzo pronađete ono što tražite. Nije bitno da li tražite svoju omiljenu emisiju, pjesmu ili se raspitujete o vremenu. Pristup jednim klikom sa namenskim tasterima je takođe dostupan za Netflix i Prime Video. Također možete kontrolirati glasovne komande pomoću drugih pametnih uređaja u vašem domu.

Mi TV Stick podržava DTS i Dolby višekanalno HD audio dekodiranje. Rezultat je glatkiji, dinamičniji, impresivniji i realističniji stereo surround zvuk tokom ultra HD Blu-ray reprodukcije.

Kategorija: Oznake: , ,