DJI Osmo mobile 5 Grey

329,00 KM

329,00 KM

DJI Osmo mobile 5 Grey

329,00 KM

DJI Osmo Mobile 5 je savršen multifunkcionalni držač za pametne telefone koji omogućava stabilno snimanje fotografija i video zapisa, čak i kada ste u pokretu. Ovaj unaprijeđeni model pruža korisnicima mogućnost snimanja s besprekornom stabilizacijom, što rezultira glatkim snimcima kojima ćete biti oduševljeni.

Sklopiv i lagan, DJI Osmo Mobile 5 pruža savršenu ergonomiju i dizajniran je tako da stane na vaš dlan. To znači da ga možete jednostavno ponijeti sa sobom u bilo koju avanturu. Ovaj model jedinstven je i po tome što prvi put uključuje ugrađenu produžnu šipku. S produžnom šipkom za sasvim novo iskustvo pravljenja selfie fotografija ili grupnnih portreta, snimaćete i iz novih uglova koji vam do sada nisu bili dostupni.

Precizno izrađena produžna šipka od 215 mm izvlači se glatko i jednolično, pružajući lakše podešavanje i kreativnije mogućnosti pri snimanju. Da biste snimali poput profesionalaca, tu je nekoliko fantastičnih naprednih funkcija. ShotGuides automatski prepoznaje vaše okruženje i preporučuje korisne savjete za snimanje i kreativne predloške. Od snimanja do uređivanja, ova napredna nova funkcija omogućava čak i neiskusnim korisnicima da načine zadivljujuće snimke.

Od naprednijih mogućnosti prepoznavanja do veće reakcije, postoji čak i nova funkcija automatskog praćenja lica za način rada selfie. Ovako dobro i pouzdano praćenje omogućava vam da se fokusirate na svoju okolinu i ostanete u trenutku. Svaki trenutak može biti remek-djelo, a uz DJI Osmo 5, širok raspon inteligentnih načina snimanja znači da ćete uvijek biti spremni da kreativno zabilježite sve.

DJI Osmo Mobile 5 posjeduje Bluetooth 5 i koristi se preko DJI Mimo mobilne aplikacije. Aplikacija pruža mnogo funkcija pa su vam tako na raspolaganju TimeLapse, DynamicZoom, Hyperlapse, Panorama, poboljšani „CloneMe“ Panorama, SlowMo, SpinShot i mnoge druge. Novi ActiveTrack 4.0 omogućava automatsko prepoznavanje i praćenje subjekata.

Na DJI Osmo Mobile 5 Gimbal možete postaviti bilo koji telefon širine do 8 cm u ležište za telefon. Magnetni držač telefona omogućava jednostavnu i brzu montažu i demontažu. Integrisani inteligentni senzor vam čak govori kada je telefon montiran. Trajanje ugrađene baterije na ovom Gimbalu je oko 6 i po sati. Za njeno punjenje od 0 do 100% je potrebno oko 90 minuta, a puni se pomoću USB-C kabla.

Donji dio ručke Gimbala ima standardni navoj za postavljanje na tripod koji dobijate u paketu ili bilo koji drugi stativ. Torba za odlaganje i traka za zglob takođe su sastavni dio pakovanja.