Dostava


Mobitech, putem svoje web prodavnice mobitech.ba, omogućuje brzu dostavu proizvoda na teritoriji Bosne i Hercegovine. Nakon što obavite kupovinu, dostava će biti izvršena unutar 24 do 48 sati, radnim danima. Univerzalna cijena dostave iznosi 12.00 KM za svaku narudžbu.

Univerzalna cijena dostave od 12.00 KM je uvedena kako bi pratila određene promjene u cijenama i pravilima domaćeg poštanskog prometa. Ta cijena brze dostave vrijedi bez obzira kupujete li jedan ili više proizvoda istovremeno na web prodavnici mobitech.ba.

Naručeni proizvodi s web prodavnice mobitech.ba biće dostavljeni kupcu na njegovu adresu unutar 24 do 48 sati, radnim danima. U izuzetnim slučajevima, kada je riječ o specifičnim proizvodima, rok isporuke može biti malo duži.

Politika dostave:

  • Dostava se vrši na području cijele Bosne i Hercegovine u najkraćem mogućem roku, osim za proizvode za koje je navedeno drugačije u specifikaciji ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Kako bismo osigurali bolju komunikaciju između kupca i dostavljača, administratori web prodavnice dostavnim službama pružaju telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupovine.
  • Naručeni proizvodi biće zapakovani tako da ne budu oštećeni. Kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke prilikom preuzimanja i odmah reklamirati oštećenja dostavljaču.
  • Ukoliko kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenskom roku, ima pravo obavijestiti prodavca kako bi se poduzele mjere za pronalazak pošiljke ili za slanje zamjenske pošiljke.
  • Ako kupac odbije primiti naručenu robu, prodavac ima pravo tražiti nadoknadu svih troškova vezanih uz isporuku.
  • Prodavac će poslati pošiljku kupcu čim primi potvrdu o naručenom artiklu.
  • U slučaju kašnjenja (izgubljeni ili oštećeni proizvodi tokom dostave ili u distribucijskom centru partnera, što je rezultiralo povratom proizvoda Mobitechu bez isporuke kupcu itd.), Mobitech ne preuzima odgovornost kao “prvi rizik” te se obvezuje poslati zamjenski proizvod u najkraćem mogućem roku. Kupci koji žele saznati više o vremenu dostave ili dogovoriti termin dostave mogu to učiniti telefonskim putem pozivom na broj: +387 65 792 968.