Cubot King Kong 5 4/32GB

370,00 KM

370,00 KM

Cubot King Kong 5 4/32GB

370,00 KM

Već smo navikli, ponajbolji Cuboti zadnjih godinu ili dvije su zapravo robusni King Kong modeli. Kućište Cubota King Kong 5 izdrži svakakva čuda. Po tom pitanju baš i nema mobitela s boljim specifikacijama, bez obzira na cijenu. Uštedićete i na gabaritima i na masi 236 g. Ukoliko vam izgled telefona igra bitnu ulogu,ovaj cubotov mobitel ima neobičan i zanimljiv dizajn.

Kada govorimo o kameri, radi se o 48 MP senzoru i na papiru izvrsnom objektivu sa F1.8. U kombinaciji s noćnim načinom rada, možete očekivati dobre fotografije u svim svjetlosnim uslovima. Cubot snima u defaultnih 48 MP, i uopšte nema 12 MP opciju – skromni čipset ne može odraditi pixel binning? Bilo kako bilo, to ima svojih prednosti – fotografije nisu previše procesirane, a i oštrina je dosta bolja od očekivanja s obzirom na cjenovnu klasu.

Android operativni sistem donosi novitete koje su usklađene sa zahtjevima novih pametnih uređaja. Omogućeno je pametno upravljanje gestama, zatim popularna tamna tema koja štedi bateriju i odmara oči, brojne mogućnosti zaštite privatnosti, pametne mogućnosti komunikacije.

Baterija ovog cubot telefona iznosi cak 8.000 miliampera. Cak i sa dnevnom upotrebom po 8 sati ovaj telefon ce izdrzati i do 48 sati bez da se isprazni.