Xiaomi Amazfit T-Rex Pro

290,00 KM

290,00 KM

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro

290,00 KM

Amazfit T-rex je popularan izbor za sve ljubitelje pametnih satova koji trebaju nešto robustniji sat za svoje aktivnosti. T-rex Pro je naprednija verzija standardnog T-rex modela, a neki ga nazivaju i drugom generacijom.Izgled i dimenzije su ostali gotovo nepromijenjeni, a sat je unaprijeđen dodatnom izdržljivosti i mogućnostima.

Ono što posebno ističe T-rex Pro od prethodne verzije je novi i vrlo precizni BioTracker 2 PPG senzor, 10ATM umjesto 5ATM vodootpornost (ne podliježe garanciji) i MIL-STD-810G certifikat što znači da s njim možete u dublju vodu u odnosu na T-rex model.

T-rex Pro donosi 1,3″ AMOLED ekran rezolucije 360x360p (277ppi), te je dodatno prekriven Corning Gorilla Glass 3 staklom i oleofobskim slojem koji spriječava ostajanje otisaka prstiju.

Isto tako, ima i akcelerator i žiroskop u 3 ose, geomagnetski senzor, visinomjer, podržava GPS i GLONASS, BeiDou i Galileo sisteme satelita, te se može upariti sa uređajima sa Bluetooth 5.0 BLE i Android 5.0 lli iOS 10.0 i novijim verzijama ovih operativnih sistema.

Baterija kapaciteta 390mAh pobrinut će se da vas sat ne izda kada vam je potreban, a punjenje baterije traje manje od sat-ipo vremena.