Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm BT Black Titanium

790,00 KM

790,00 KM

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm BT Black Titanium

790,00 KM

Kategorija:

Opis

Watch 5 pro je najnoviji sat iz Samsungove ponude.

Dolazi sa 1,4 inčnim SUPER AMOLED zaslonom, a Samsungov novitet je uklanjanje rotirajućeg okvira, koji je sada smješten na ivice displeja.

Samsung Watch 5 Pro opremljen je sa safirnim staklom i titanijumskim okvirom za bolju izdržljivost u svim situacijama, a vodootporan je do 50 metara dubine.

Sat je kompatibilan sa 20 mm narukvicama.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro dolazi sa Android Wear OS 3.5, One UI Watch 4.5, a pokreće ga Exynos W920 (5 nm) uparen sa 16GB memorije.

Potpuno nova funkcija Route Workout omogućava da uvezete rute vježbanja u GPX formatu sa svog pametnog telefona na sat, sinhronizirajući Vašu listu ruta.

Pređite neku udaljenost, a potom koristite Track Back da se vratite tamo gdje ste počeli. Lako je ostati na stazi zahvaljujući glasovnoj ili vibracijskoj navigaciji skretanje po skretanje za bicikliste i planinare.

Naporno radite znajući da Vaš sat može pratiti korak, s najvećim kapacitetom baterije među našim nosivim serijama od čak 590 mAh.

Brojite korake, kalorije i još mnogo toga. Vaš sat će detektovati fizičku aktivnost kako bi pratio Vaše rutine – podržavajući više od 90 vježbi. Zatim, provjerite svoj napredak.

Naša poboljšana tehnologija praćenja sna prati Vaše faze spavanja kako bi pomogla da stvorite zdravije navike spavanja i identifikujete svoj tip spavanja putem 8 simbola životinja koje predstavljaju spavanje. Primat ćete i izvještaje o noćnom spavanju pa možete odmoriti.

Sve što trebate Vama na dlanu – zapravo, ipak, Vama oko zgloba. Samostalni Wear OS će olakšati instaliranje aplikacija kao što je Google Maps ili Youtube Music.