Samsung Galaxy Watch 5 40mm violet

529,00 KM

529,00 KM

Samsung Galaxy Watch 5 40mm violet

529,00 KM

Kategorija:

Opis

Samsung Galaxy Watch5 40mm BT je moderan pametni sat vanvremenskog dizajna koji će vam omogućiti da pratite svoje zdravlje 24 sata dnevno. Zvanično je predstavljen 10. avgusta 2022. godine. Ovaj pametni sat će vam pomoći da ostvarite svoje wellness ciljeve mjerenjem sastava tijela pomoću Samsung BioActive senzora. Savršeno precizno će pratiti vaše zdravlje čak i noću, tokom spavanja, kada analizira kvalitet vašeg sna. U odnosu na prethodnu seriju, opremljen je 13% većom baterijom za svakodnevnu upotrebu, a ekran mu je od safirnog kristala i 1.6 puta otporniji na oštećenja od satova prethodne generacije.

Ovaj pametni sat je kao stvoren za svakodnevne ciljeve i postizanje opšte dobrobiti korisnika. Saznajte kako spavate i kakav je kvalitet vašeg sna pomoću nove i poboljšane Samsung tehnologije praćenja sna. Planirajte vrijeme odlaska na počinak, otkrijte hrčete li, shvatite i pratite svoje faze spavanja (fazu budnosti, lagani san, duboki san, REM fazu) putem osam životinjskih simbola koji predstavljaju tipove sna. Bolje noći vode boljim danima.

Čuvajte svoje srce uz pomoć bioaktivnog senzora. Snažan, 3-u-1 Samsung BioActive sensor, efikasno kontroliše tri senzora za bilježenje zdravstvenog stanja – senzor za analizu bioelektronske impedancije, elektronski senzor srca (EKG) i optički senzor brzine otkucaja srca. Pratite sve, od postotka tjelesne masti (BIA) do mase skeletnih mišića, kao i sve lične povratne informacije, koje su vam potrebne za praćenje napretka kako biste bili zdraviji.

Vodootporni pametni sat s podrškom za više od 90 vježbi

Vježbate li? Ovaj pametni sat broji vaše korake, kalorije, a prati čak i vašu rutinu. Podržava više od čak 90 vježbi čije efekte možete pratiti na njemu. Budite potpuno bezbrižni dok vježbate, jer baterija ovog sata se do 45% napuni za samo 30 minuta. S većom baterijom od svojih prethodnika i brzim punjenjem, spremni ste za rad u trenu.

Galaxy Watch5 je pametan i veoma izdržljiv sat. Vodootporan je i s tvrđim ekranom, izrađenim od vrhunskog safirnog stakla koje je 1.6 puta otpornije na ogrebotine i na sva druga mehanička oštećenja. Prepustite navigaciji svoju sljedeću pustolovinu pomoću aplikacije Google Maps. Gledajte YouTube videozapise, šaljite tekstualne poruke, potražite pomoć od pametnih aplikacija Bixby ili Google Assistant, zovite ili pretražujte internet. Ono što radite na svom telefonu možete raditi i na Galaxy Watch5 pametnom satu. Osim toga, uz Smart Switch aplikaciju, čuvanje podataka s Vašeg prethodnog Galaxy Watch pametnog sata nikad nije bilo jednostavnije.

Od analognog do digitalnog, od starinskog do modernog, odaberite brojčanik koji će vam pomoći da se suočite s danom. Odaberite iz klasičnog seta ili iz raznih izgleda brojčanika. Odaberite i remen koji vam pristaje uz sve. Ili ih nabavite više za kombinovanje s bilo kojom odjećom.