Huawei Watch GT 3 PRO Black Banja Luka
Huawei Watch GT 3 PRO Black

720,00 KM

720,00 KM

Huawei Watch GT 3 PRO Black

720,00 KM

Kategorija:

Opis

Huawei Watch GT 3 PRO Black je elegantan i napredan pametni sat koji spaja vrhunski dizajn sa naprednim funkcijama. Ovaj sat dolazi u prepoznatljivoj crnoj boji koja mu daje sofisticiran izgled. Sa svojim visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom, Huawei Watch GT 3 PRO Black se izdvaja kao stilski dodatak za svakodnevno nošenje.

Opremljen naprednim funkcijama kao što su višesmjerna GPS navigacija, praćenje aktivnosti, praćenje sna, mjerenje pulsa i raznovrsni sportski režimi, ovaj pametni sat vam omogućava da pratite svoje zdravlje i fizičku aktivnost na jednostavan način. Takođe podržava bežično plaćanje i pametne obavještenja, što vam omogućava da ostanete povezani bez vađenja pametnog telefona iz džepa.

S Huawei Watch GT 3 PRO Black možete istraživati svijet oko sebe uz pouzdanu bateriju koja traje danima, a njegov AMOLED ekran pruža žive boje i jasnu čitljivost čak i na suncu. Ovaj sat savršeno spaja luksuz i funkcionalnost, čineći ga idealnim izborom za moderne ljude koji cijene vrhunski dizajn i napredne tehnologije.