Električni Romobil Segway Ninebot P65E Premium

1.900,00 KM

1.900,00 KM

Električni Romobil Segway Ninebot P65E Premium

1.900,00 KM

Kategorija:

Opis

Električni Romobil Segway Ninebot P65E Premium

Otkrijte vrhunsku udobnost i performanse sa električnim romobilom Segway Ninebot P65E Premium, savršenim izborom za urbane avanturiste i svakodnevne putnike. Dizajniran za one koji zahtevaju pouzdanost, stil i inovaciju, ovaj romobil kombinuje najnoviju tehnologiju sa elegantnim izgledom.

Ključne karakteristike:

Dug domet: Sa impresivnim dometom do 65 km, Segway Ninebot P65E omogućava vam da putujete dalje bez brige o punjenju baterije.
Brzina: Maksimalna brzina od 25 km/h čini ovaj romobil idealnim za brzo kretanje kroz gradsku gužvu.
Snažan motor: Motor snage 500W osigurava glatku i snažnu vožnju, čak i na uzbrdicama.
Baterija visokog kapaciteta: Baterija od 561 Wh pruža dugotrajnu energiju i brzo punjenje, omogućavajući vam da brzo budete spremni za novu vožnju.
Robustna konstrukcija: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, P65E je dizajniran da izdrži svakodnevnu upotrebu i različite vremenske uslove.
Veliki pneumatici: 10,5-inčni pneumatici sa apsorpcijom udara pružaju udobnu vožnju čak i na neravnim površinama.
Pametna kontrola: Integrisani LED ekran omogućava vam da lako pratite brzinu, domet i status baterije, dok Bluetooth povezivanje nudi dodatne funkcionalnosti putem mobilne aplikacije.
Bezbednost na prvom mestu: Dvostruki sistem kočenja (električni i mehanički disk kočnice) garantuje sigurno zaustavljanje, dok prednja i zadnja svetla osiguravaju vidljivost noću.
Ergonomski dizajn: Udobne ručke, široka platforma i prilagodljivi upravljač čine vožnju udobnom i sigurnom.
Segway Ninebot P65E Premium je više od običnog električnog romobila; to je vaš pouzdan saputnik za svakodnevna putovanja. Bez obzira da li ga koristite za putovanje na posao, istraživanje grada ili kratke vožnje, ovaj romobil će vam pružiti vrhunsko iskustvo vožnje.