Dron DJI AIR 2S FMC Banja Luka
Dron DJI AIR 2S FMC

2.669,00 KM

2.669,00 KM

Dron DJI AIR 2S FMC

2.669,00 KM

Opis

Dron DJI AIR 2S FMC je napredan i svestran dron koji pruža izvanredne mogućnosti snimanja iz vazduha. Ovaj dron donosi visoku kvalitetu snimanja, stabilnost leta i napredne funkcionalnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije snimatelje.

DJI AIR 2S FMC je opremljen visokokvalitetnom kamerom koja omogućava snimanje fotografija rezolucije do 20 MP i video zapisa u 5.4K rezoluciji. Zahvaljujući 3-osnom sistemu stabilizacije, možete snimati glatke i stabilne snimke čak i pri brzom letu ili promjeni smjera. Slike su bogate bojama, detaljima i kontrastom, dok su video zapisi oštri i jasni, prikazujući svaki detalj vašeg snimka.

Sa naprednim senzorima za izbjegavanje prepreka, ovaj dron obezbjeđuje siguran let i smanjuje rizik od sudara. Bez obzira jeste li na otvorenom ili zatvorenom prostoru, dron će prepoznati prepreke i automatski ih izbjeći. Takođe, podržava funkcije poput automatskog povratka, praćenja objekta i predviđanja pokreta, čime olakšava snimanje profesionalnih i dinamičnih video zapisa bez potrebe za složenom ručnom kontrolom.

Dron DJI AIR 2S FMC je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za putovanja i snimanje na terenu. Jednostavno se može spakovati u torbu ili ruksak, omogućavajući vam da ga nosite sa sobom gdje god idete. Njegova inteligentna baterija omogućava duže vrijeme leta, tako da možete snimati više materijala bez prekida. Bežična veza omogućava jednostavno povezivanje s pametnim uređajem za praćenje snimaka u stvarnom vremenu i upravljanje podešavanjima snimanja.

Uz DJI AIR 2S FMC, možete istražiti nove perspektive i snimiti nevjerojatne pejzaže, sportske događaje, putovanja i još mnogo toga. Bilo da ste profesionalni snimatelj koji traži kvalitetne rezultate ili avanturista koji želi zabilježiti svoje avanture, ovaj dron je savršen alat za vas. Sa njim možete snimati prelijepe panoramske snimke, pratiti akciju u realnom vremenu i istražiti svijet iz ptičje perspektive.

Nabavite DJI AIR 2S FMC i doživite snimanje iz vazduha na potpuno novom nivou.