DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2

2.999,00 KM

2.999,00 KM

DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2

2.999,00 KM

Kategorija:

Opis

Uplovite u svijet nevjerovatnih snimaka i leta s DJI Air 3, dronom koji nudi izvanredne mogućnosti za snimanje i letenje. S produženim vremenom leta od impresivnih 46 minuta, što je povećanje od 48%, Air 3 omogućava nezaboravna iskustva u zraku. Zahvaljujući dvostrukim kamerama koje snimaju fotografije od 48 MP i pružaju 4K/60fps HDR videozapise, svaki trenutak postaje nevjerovatno živopisan. Sa senzorom za prepreke u svim smjerovima i naprednom tehnologijom APAS 5.0, sigurnost letenja je maksimalna, omogućavajući vam da se opustite i uživate u iskustvu.

O4 HD video prijenos osigurava stabilan prijenos slike do 20 km, pružajući vam mogućnost snimanja spektakularnih prizora čak i na velikim udaljenostima.

Sve to dolazi u kompletu s DJI Air 3 Fly More Combo, koji uključuje dron, tri inteligentne baterije, čvorište za punjenje baterije i više, pružajući vam sve što vam treba za vrhunsko iskustvo letenja. Uz DJI Goggles Integra ili DJI Goggles 2, Air 3 vas vodi u uzbudljivu avanturu letenja u prvom licu.

Sve u svemu, DJI Air 3 spaja vrhunsku tehnologiju, izvanredne performanse i beskonačne mogućnosti, omogućavajući vam da snimite svijet na način koji nikada prije niste mogli.