Sportski Sat Garmin Forerunner 45S bijeli

311,00 KM

311,00 KM

Sportski Sat Garmin Forerunner 45S bijeli

311,00 KM

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

GPS sat za trčanje sa funkcijom Garmin trener je kompaktan i jednostavan uređaj. Prati puls na zapešću¹ i koristi GPS za praćenje vašeg tempa, intervala, udaljenosti i drugih parametara. Takođe je kompatibilan sa besplatnim prilagodljivim planovima treniranja putem Garmin trenera.

Funkcije povezivanja uključuju pametne notifikacije za poruke i pozive, automatsko slanje podataka u online zajednicu Garmin Connect™, praćenje u realnom vremenu i upravljanje muzikom na vašem telefonu. Osim toga, ovaj GPS sat ima i funkcije za bezbjednost i praćenje, uključujući prepoznavanje nezgoda (tokom izabranih aktivnosti) i pomoć – obije funkcije omogućavaju slanje vaše trenutne lokacije kontaktima u hitnim situacijama.

Sa sportskim aplikacijama za trčanje, biciklizam, trčanje na stazi, trčanje na traci, vježbanje na orbitreku, kardio trening, jogu i još mnogo drugih aktivnosti, ovaj sat nudi širok spektar mogućnosti za vašu fizičku aktivnost. Baterija traje do 7 dana kao pametni sat, dok u GPS režimu može izdržati do 13 sati.

Puls na zapešću nije dostupan za sve modele. ²Potrebno je imati Garmin Connect™ nalog i mobilni telefon sa Bluetooth® vezom.