Sportski Sat Garmin Forerunner 45L crni

311,00 KM

311,00 KM

Sportski Sat Garmin Forerunner 45L crni

311,00 KM

Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Sportski pametni sat GARMIN Forerunner 45L crni (sa senzorom za otkucaje srca na zglobu) je GPS sat za trčanje sa podrškom za planove treninga u funkciji Garmin trenera. Jednostavan sat za trčanje prati puls na zglobu i koristi GPS za praćenje vašeg tempa, intervala, udaljenosti i više. Kompatibilan je sa besplatnim prilagodljivim planovima treninga u funkciji Garmin trenera, uz kojeg dobijate stručnog ličnog trenera direktno na vašem zglobu.

Funkcije povezivanja uključuju pametne obavijesti za dolazne poruke i pozive, automatski prijenos u online zajednicu Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i upravljanje muzikom koja se prikazuje na vašem telefonu. Takođe, ima i funkcije za sigurnost i praćenje, uključujući prepoznavanje nesreća (tokom odabranih aktivnosti) i pomoć – obje funkcije šalju vašu lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima u hitnim slučajevima.

Sportske aplikacije uključuju trčanje, biciklizam, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, trčanje na pokretnoj traci, treniranje na orbitreku, kardio trening, jogu i mnoge druge. Baterija traje do 7 dana u pametnom načinu rada i 13 sati u GPS načinu rada.