DJI Osmo Pocket 2 Single Banja Luka
DJI Osmo Pocket 2 Single

829,00 KM

829,00 KM

DJI Osmo Pocket 2 Single

829,00 KM

Opis

DJI Osmo Pocket 2 Single je inovativan džepni kamera-sistem koji vam omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i video zapisa s lakoćom. Ovaj kompaktni uređaj kombinuje naprednu tehnologiju s jednostavnim rukovanjem, pružajući vam profesionalne rezultate.

Sa svojim 3-osnim stabilizacijskim sistemom, ovaj uređaj obezbjeđuje glatke i stabilne snimke čak i tokom kretanja. Bez obzira jeste li u pokretu ili snimate iz ruke, vaši snimci će biti jasni i bez podrhtavanja.

Opremljen visokom rezolucijom i naprednim funkcijama snimanja, ovaj uređaj vam omogućava snimanje izuzetno detaljnih fotografija i video zapisa. Uz mogućnost snimanja u 4K rezoluciji, možete uhvatiti svaki trenutak bogatim bojama, oštrim detaljima i životopisnim kontrastom.

DJI Osmo Pocket 2 Single dolazi s intuitivnim ekranom osjetljivim na dodir koji omogućava laku kontrolu podešavanja i pristup raznim funkcijama. Takođe podržava povezivanje s pametnim telefonima putem aplikacije, dajući vam dodatne opcije za uređivanje i dijeljenja vaših snimaka. Možete lako da otpremite svoje snimke direktno na društvene mreže ili ih podijeliti sa prijateljima i porodicom.

Ovaj džepni kamera-sistem je savršen za putovanja, vlogove, događaje i svakodnevno snimanje. Uz ovaj uređaj imate svestrani alat za snimanje visokokvalitetnih sadržaja bez potrebe za teškom i nepotrebnom opremom. Bez obzira da li ste profesionalni snimatelj ili amaterski entuzijast, ovaj kamera-sistem će vas oduševiti svojom lakoćom korišćenja i izuzetnim kvalitetom snimanja.

Nabavite ovaj uređaj i otkrijte svijet snimanja iz novog ugla. Uživajte u jednostavnosti, stabilnosti i kreativnosti koju ovaj izvanredan džepni kamera-sistem pruža. Bilo da ste na putu ili u svakodnevnim avanturama, DJI Osmo Pocket 2 Single će vam omogućiti snimanje trenutaka koji će vam zauvijek ostati u sjećanju.