Dron DJI Mini 3 Fly More Combo Banja Luka
Dron DJI Mini 3 Fly More Combo

1.700,00 KM

1.700,00 KM

Dron DJI Mini 3 Fly More Combo

1.700,00 KM

Opis

Dron DJI Mini 3 Fly More Combo je revolucionarni dron koji donosi jedinstveno iskustvo snimanja iz vazduha. Sa svojim kompaktnim dizajnom, visokokvalitetnom kamerom i naprednim funkcijama, ovaj dron je savršen izbor za entuzijaste snimanja, avanturiste i sve koji žele istražiti svijet iz ptičje perspektive.

DJI Mini 3 dolazi sa moćnom kamerom rezolucije 12 megapiksela koja vam omogućava snimanje životopisnih fotografija i video zapisa u 2.7K rezoluciji. Zahvaljujući 3-osnom sistemu stabilizacije, vaši snimci će biti glatki, stabilni i bez podrhtavanja, stvarajući profesionalne rezultate.

Ovaj dron je nevjerojatno lagan i kompaktan, što ga čini izuzetno penosivim. Možete ga lako spakovati u torbu ili ranac i ponijeti sa sobom na avanture. Njegova mala veličina takođe olakšava upravljanje i manevriranje u različitim okruženjima.

DJI Mini 3 je jednostavan za korišćenje, čak i za početnike. Sa intuitivnim interfejsom i jednostavnim kontrolama, možete brzo i lako naučiti da upravljate ovim dronom. Takođe, dron je opremljen inteligentnim režimima leta koji olakšavaju snimanje spektakularnih snimaka, kao što su povratka na početnu tačku, praćenja objekata i automatskog snimanja.

Dron DJI Mini 3 Fly More Combo uključuje dodatke koji poboljšavaju vaše iskustvo letenja. Paket uključije dodatne baterije koje produžavaju vrijeme leta, punjač za brzo punjenje, daljinski upravljač koji obezbjeđuje preciznu kontrolu i torba za nošenje koja štiti vaš dron tokom putovanja.

Ovaj dron takođe dolazi sa bezbjednosnim funkcijama kao što su senzori za izbjegavanje prepreka i GPS sistem koji obezbjeđuju bezbjedan i stabilan let. Možete bezbrižno leteti i sa samopouzdanjem istraživati različite lokacije.

Nabavite DJI Mini 3 Fly More Combo i otkrijte svijet iz potpuno nove perspektive. Snimajte prelijepe pejzaže, avanturističke aktivnosti i posebne trenutke iz vazduha. Uživajte u svijetu snimanja iz ptičje perspektive sa ovim impresivnim dronom.