DJI Osmo Pocket 2 Combo Banja Luka
DJI Osmo Pocket 2 Combo

1.059,00 KM

1.059,00 KM

DJI Osmo Pocket 2 Combo

1.059,00 KM

Opis

DJI Osmo Pocket 2 Combo je inovativni sistem džepnih kamera koji vam omogućava da s lakoćom snimate vrhunske fotografije i video zapise. Ovaj kompaktni uređaj kombinuje visokokvalitetnu tehnologiju i stabilizaciju sa jednostavnim rukovanjem, dajući vam profesionalne rezultate.

Sa svojim 3-osnim sistemom stabilizacije, ovaj uređaj osigurava glatke i stabilne snimke čak i tokom kretanja. Bilo da ste u pokretu ili snimate iz ruke, vaši snimci će biti jasni i bez podrhtavanja.

Opremljen visokom rezolucijom i naprednim funkcijama snimanja, ovaj uređaj vam omogućava da snimite izuzetno detaljne fotografije i video zapise. Uz mogućnost snimanja u 4K rezoluciji, možete snimiti svaki detalj bogatim bojama i oštrim detaljima. Osim toga, ima i mogućnost snimanja u RAW formatu, što vam omogućava napredno uređivanje i postprodukciju vaših snimaka.

DJI Osmo Pocket 2 Combo dolazi sa intuitivnim ekranom na dodir koji omogućava laku kontrolu podešavanja i pristup raznim funkcijama. Takođe podržava povezivanje s pametnim telefonima putem aplikacije, što vam daje dodatne opcije za uređivanje i dijeljenje vaših snimaka. Svoje snimke možete postaviti direktno na društvene mreže ili ih podijeliti sa prijateljima i porodicom.

Ovaj izvanredni sistem džepnih kamera takođe dolazi sa dodacima kao što su bežični mikrofon, punjiva baterija i držač za telefon. Bežični mikrofon omogućava snimanje kvalitetnog zvuka, dok punjiva baterija osigurava dugotrajno snimanje bez potrebe za čestim punjenjem. Držač za telefon vam omogućava da postavite svoj pametni telefon na dron kako biste pratili snimke uživo i kontrolirali kameru.