Dron DJI Avata

1.299,00 KM

1.299,00 KM

Dron DJI Avata

1.299,00 KM

Opis

Dron DJI Avata je revolucionarni dron koji predstavlja vrhunac tehnološkog dostignuća u svijetu letenja i snimanja iz vazduha. Sa svojim impresivnim skupom funkcija i naprednim mogućnostima, Dron DJI Avata je dizajniran da ispuni i nadmaši očekivanja profesionalnih snimatelja i entuzijasta dronova.

Jedna od ključnih karakteristika DJI Avata je njegova visokokvalitetna kamera koja snima u izvanrednoj rezoluciji i snima nevjerojatne detalje vašeg okruženja. Sa naprednim optičkim komponentama i sofisticiranim senzorima, ovaj dron vam omogućava da snimate kristalno jasne fotografije i video zapise vrhunske rezolucije i živih boja.

Stabilnost je takođe ključni element DJI Avata drona. Zahvaljujući naprednom sistemu stabilizacije, koji koristi kombinaciju tehnologija poput 3-osne gimbal stabilizacije i inteligentnih algoritama, ovaj dron pruža izuzetno glatke i stabilne snimke bez podrhtavanja. Bez obzira na uslove leta ili brzinu, DJI Avata će vam omogućiti da snimite profesionalne i bioskopske snimke.

Inteligentne funkcije letenja dodatno obogaćuju iskustvo s DJI Avata dronom. a naprednim GPS sistemom, dron može precizno da prati vaše kretanje i održava stabilnost leta. Takođe, dron je opremljen pametnim režimima leta kao što su praćenje objekata, panoramski snimci i automatsko snimanje. Ovo vam omogućava da snimate impresivne snimke iz različitih uglova i perspektiva.

Bezbjednost je uvijek prioritet s DJI dronovima, a DJI Avata nije izuzetak. Opremljen je brojnim bezbjednosnim funkcijama kao što su senzori za izbjegavanje prepreka, koji omogućavaju dronu da automatski prepozna prepreke i izbjegava sudare. Takođe, sistem pametnog povratka kući omogućava dronu da se automatski vrati na početnu tačku ako izgubi vezu sa kontrolerom ili ako mu se baterija isprazni.

DJI Avata se ističe i svojim elegantnim i aerodinamičnim dizajnom. Njegov ergonomski oblik i visokokvalitetni materijali obezbjeđuju stabilnost leta i minimalni otpor vazduha, što rezultira optimalnim performansama.

Ovaj dron je namijenjen profesionalnim snimateljima, filmskim producentima, istraživačima i svima koji žele istražiti nove dimenzije aerofotografije.