Štapni Usisivač Xiaomi Roborock H7 Black Silver

800,00 KM

800,00 KM

Štapni Usisivač Xiaomi Roborock H7 Black Silver

800,00 KM

Roborock H7 je kombinacija sive i crvene boje, napravljen je od čvrstih i robusnih plastičnih materijala, a u kompletu ćete dobiti i pregršt dodataka tako da s ovim usisavačem možete čistiti različite površine, kako tvrde i meke podove, tako i paučinu sa zidova, prašinu s ormara i prljavštinu s trosjeda, kreveta i fotelja. Ukratko, možete ga koristiti za sve vrste čišćenja, kao i za čišćenje automobila.

Ovaj se bežični usisivač može pohvaliti jakim elektromotorom od 480W, a koji ima usisnu snagu od 160AW. Na raspolaganju vam je više različitih načina rada, a o njima ovisi i trajanje baterije – normalni (do 90 minuta), standardni (do 45 minuta) i visokoenergetski (do 8 minuta). Kad već spominjemo bateriju napunit ćete je za 2 i pol sata tako da je vrlo brzo spreman za rad.

Inače je vrlo male težine od tek 1,46 kilograma tako da je lagan za upravljanje, a tome svakako pomaže i njegov ergonomski dizajn koji dodatno olakšava rad. Isto tako, vrlo je jednostavan za održavanje, dijelove možete oprati u mlakoj vodi i čim se osuše već je spreman za rad. Spomenimo i kako je prilično tih u radu uz maksimalnih 75dB.

Kategorija: