Xiaomi Mi Pročišćivač Zraka Pro

420,00 KM

420,00 KM

Xiaomi Mi Pročišćivač Zraka Pro

420,00 KM

Pročistite svoj dom u 12 minuta CADR do 406m³ / h, efektivno pokrivanje 48m² CADR (stopa dovoda čistog zraka) je međunarodni standard za mjerenje učinkovitosti pročišćivača zraka. Mi Air Pročišćivač redizajniran je od temelja prema aerodinamičkim principima kako bi postigao visoke performanse od kompaktnih uređaja. Cirkulacijski sistem s dvostrukim ventilatorima učinkovito pumpa čisti zrak u svaki kutak vašeg doma. Učinkovita pokrivenost kreće se od 28m do 48m². 406m³ / h CADR 48m² Efektivna pokrivenost temelji se na CADR-u, a na nju mogu utjecati čimbenici kao što su visina prostorije i omjer parcele. Učinkovito područje Mi Pročišćivača zraka temelji se na GB / T 18801 standardu za pročišćavanje zraka: Djelotvorno područje = CADR * (0,07-0,12)

Filteri visokog učinka ne mogu distribuirati čisti zrak u najudaljenije dijelove vašeg doma. Tu dolazi dvostruki ventilatorski sistem sa četiri zračna kanala. Mi Air Purifier koristi dva ventilatora visokih performansi za unošenje i ispuštanje zraka prema gore kroz 4 neovisna zračna kanala. Očistite spirale zraka prema stropu, kružeći za 360 ° u svim smjerovima kako bi ispunili sobu prije nego što se povuku u pročišćivač.

Potpuna kontrola

Potpuno kontrolišite svježinu zraka u svome domu. Aplikacija Mi Home vam donosi informacije o svježini zraka, savjetuje kada da otvorite prozor i mnogo drugih opcija koje će omogućiti da u vašem domu udišete čisti planinski zrak.

Zaštita trostrukog filtera – Filtrira PM2.5, formaldehid i ostale štetne materije

  • 91% Formaldehid i druge štetne tvari
  • 99,3 PM0.3 (0.3μm inhalable particles)
  • 100% Prašina, polen i ostale krupne čestice

Cilindrični filter od 360 ° unosi zrak učinkovitije iz svakog smjera u usporedbi s uobičajenim uređajima za pročišćavanje zraka. Filtrira više od 99% čestica veličine 0,3 μm i veće, koristeći HEPA filter visoke gustoće visoko kvalitetnog japanskog proizvođača Toray. Aktivirani filter kokosovog ugljika uklanja i 91% formaldehida i drugih štetnih tvari. Zamjena filtera je jednostavna i automatski ćete biti obaviješteni putem aplikacije kada treba zamjenu.

Kategorija:

Opis

Xiaomi Mi Pročišćivač Zraka Pro je visokokvalitetni filter vazduha opremljen preciznim laserskim senzorom koji detektuje i najmanje nečistoće. Sa CADR izvedbom od 500 m³/h, osigurava čist vazduh na površinama do 60 m². Opremljen je modernim OLED ekranom i mobilnom aplikacijom za maksimalnu udobnost korištenja. Uključuje filter za adsorpciju sa aktivnim ugljenom, HEPA filter za visoke performanse i osnovni PET filter. Inteligentni moduli uključuju senzor kvalitete vazduha, senzor temperature i vlažnosti vazduha, te laserski senzor čestica. Povezuje se preko Wi-Fi 802.11 b/g/n, a metode pročišćavanja obuhvataju adsorpciju i mehaničku filtraciju. Učinkovitost pročišćavanja je 100% za velike čestice, 99,99% za čestice do 2,5 µm, bakterije, teške metale i organske supstance, 99,3% za čestice do 0,3 µm, i 91% za formaldehid i druge štetne supstance. Preporučeno područje primjene je od 30 do 60 m², sa dužinom kabla od 1,8 m.