Xiaomi Redmi Note 12 Pro Bijeli Mobitech Banja Luka
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256 GB

770,00 KM

770,00 KM

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256 GB

770,00 KM

Opis

Uz Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB, korisnici će imati pristup najnovijim tehnološkim inovacijama i maksimalno uživanje u mobilnom iskustvu. Ovaj vrhunski pametni telefon donosi nevjerovatne mogućnosti i napredne funkcije koje će zadovoljiti sve potrebe savremenog korisnika.

Moćno 5G iskustvo će omogućiti brzu i stabilnu vezu, otvarajući vrata novim mogućnostima za strimovanje, preuzimanje sadržaja i virtuelne sastanke. Bilo da ste na putu ili kod kuće, brzina i pouzdanost mreže će obezbjediti glatko i besprijekorno iskustvo.

Impresivan ekran od 6,6 inča visoke rezolucije pruža oštar ekran sa bogatim bojama i detaljima, koji će gledanje sadržaja učiniti pravim užitkom. Ovaj prostrani ekran je takođe savršen za igranje igara i više zadataka, jer omogućava više prostora za aplikacije i radnje na jednom ekranu.

Osmojezgarni procesor i 8 GB RAM-a obezbjeđuju glatko i brzo funkcionisanje uređaja, bez zastoja ili usporavanja. Sa ogromnih 256 GB interne memorije, imate prostora za skladištenje svih važnih datoteka, fotografija i video zapisa.

Kamera je jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog pametnog telefona. Sa glavnom kamerom od 108 MP, Redmi Note 12 Pro 5G snima vrhunske fotografije i video zapise sa izuzetnim detaljima i jasnoćom. Napredne opcije snimanja i prilagodljiva podešavanja omogućavaju vam da budete kreativni u snimanju i deljenju svojih uspomena.

Baterija ovog telefona ima veliki kapacitet i omogućava vam da uživate u svim funkcijama bez brige o čestom punjenju. Pored toga, brzo punjenje će osigurati da vaš uređaj bude spreman za upotrebu u najkraćem mogućem roku.

Elegantan i moderan dizajn ovog pametnog telefona će obezbjediti da se istaknete gdje god da ga koristite. Precizno izrađen, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB pruža kombinaciju ljepote i funkcionalnosti.