Samsung Galaxy A32 6/128GB

550,00 KM

550,00 KM

Samsung Galaxy A32 6/128GB

550,00 KM

Samsung Galaxy A32 je smartfon modernog i jednostavnog minimalističkog dizajna koji donosi visok kvalitet u srednjoj cjenovnoj klasi. Proizveden u februaru 2021. na naše tržište stiže početkom proljeća iste godine. Pored glavne Quad kamere velikih mogućnosti, odlikuje se i veoma dobrim performansama te prilično velikom količinom radne i interne memorije.

Kućište ovom modela smartfona iz čuvene Samsungove A serije je kombinacija kvalitetnog stakla i fino obrađene plastike. Prednju stranu popunjava odlični Super AMOLED ekran dijagonale 6.4 inča, s prikazom u rezoluciji 1080×2400 inča. Prikaz je vidljiv i na otvorenoj sunčevoj svjetlosti budući da mu je gustina piksela visokih 411 ppi, a nivo svjetline čak do 800 nita.

Opis

Efikasan i pouzdan rad modela Galaxy A32 obezbjeđuje procesor sa 8 jezgri Mediatek Helio G80, izrađen u solidnoj 12-nanometarskoj tehnologiji. Dobra grafika mu je takođe kvalitetno obezbijeđena grafičkim čipom Mali-G52 MC2. Sve na ovom uređaju je odlično ukomponovano za savršeno korisničko iskustvo. Naravno, u okvirima cjenovne klase kojoj A32 pripada. Posebno visok kvalitet ovog smartfona predstavlja njegova dugotrajna autonomija zahvaljujući moćnoj bateriji kapaciteta 5000 mAh.

Ipak, najjači adut Galaxy A32 pamettnog telefona je njegova Quad kamera sačinjena od odličnih, okomito poredanih senzora na poleđini uređaja. Široki senzor od 64 MP dobija savršenu podršku od ultraširokog senzora od 8 MP i macro i senzora dubine od po 5 MP. Vrhunske fotografije moguće je snimiti gotovo u svim uslovima osvjetljenja, a po kvalitetu neće zaostajati ni video zapisi. Na prednjoj strani, u vrhu ekrana, smještena je odlična selfie kamera od 20 MP.

Samsung Galaxy A32 je pristupačan i veoma praktičan smartfon opremljen mnoštvom korisnih opcija i funkcija kojima se namće kao jedan od glavnih izbora za mlađe korisnike. Dobio je opciju brzog punjenja baterije (15 W), ima FM radio, diktafon, Fingerprint funkciju ispod displeja i još mnogo toga za korisno i ugodno svakodnevno korišćenje.