Apple iPhone 13 Pro MAX 128GB

3,300.00KM

3,300.00KM

Apple iPhone 13 Pro MAX 128GB

3,300.00KM

Popust za gotovinsko plaćanje

iPhone 13 Pro Max ima dramatično moćniji sistem kamera i ekran koji je toliko brz da svaki pokret oduševljava iznova i iznova. Takođe ima najbrži čip za pametne telefone na svijetu. Odlikuje se izuzetnom izdržljivošću i velikim poboljšanjem trajanja baterije. To je profesionalac. Vodootporan je prema najvišem standardu vodootpornosti – IP68.

Appleov sistem kamera doživio je najveće poboljšanje do sada. Najnapredniji hardver snima daleko više detalja, super-inteligentni softver donosi nove fotografske i filmske mogućnosti. Tu je i nevjerovatno brz čip koji sve to čini mogućim. Snimaćete i fotografisati kao nikada do sada.

Opis

Zahvaljujući redizajniranom objektivu i moćnom sistemu autofokusa, nova ultraširokougaona kamera može fokusirati sliku udaljenu samo 2 cm, zbog čega i najmanji detalji poprimaju epske razmjere. Pretvorite papir u apstraktnu umjetnost. Razlikujte dlake na tijelu gusjenice. Povećajte kap rose. Očekuje vas ljepota mikrosvijeta. A šta je sa makro video zapisima? Makro fotografija je samo početak. Također možete snimati makro videozapise, uključujući usporene i ubrzane videozapise. Pripremite se za hipnotičke scene.

Probudi se noć! iPhone 13 Pro Max kreiran je za uslove slabog osvetljenja. Širokougaona kamera obogaćena je većim otvorom blende i najvećim senzorom do sada, a oslanja se na LiDAR skener za snimanje portreta u noćnom režimu. Ultraširokougaoni objektiv ima veći otvor blende, brži senzor i potpuno novi autofokus. Telefoto sočivo sada ima i noćni režim. Širokokutna kamera detektira do 2,2 puta više svjetla kako bi snimila bolje fotografije i video zapise. Ultra-širokokutna kamera detektuje do 92% više svjetla, tako da snima bolje fotografije i video zapise.