Apple iPhone 13 Pro 128GB

2.800,00 KM

2.800,00 KM

Apple iPhone 13 Pro 128GB

2.800,00 KM

Popust na gotovinsko plaćanje

Opis

Appleov sistem kamera doživio je najveće poboljšanje do sada. Najnapredniji hardver snima daleko više detalja, super-inteligentni softver donosi nove fotografske i filmske mogućnosti. Tu je i nevjerovatno brz čip koji sve to čini mogućim. Snimaćete i fotografisati kao nikada do sada.

Zahvaljujući redizajniranom objektivu i moćnom sistemu autofokusa, nova ultraširokougaona kamera može fokusirati sliku udaljenu samo 2 cm, zbog čega i najmanji detalji poprimaju epske razmjere. Pretvorite papir u apstraktnu umjetnost. Razlikujte dlake na tijelu gusjenice. Povećajte kap rose. Očekuje vas ljepota mikrosvijeta. A šta je sa makro video zapisima? Makro fotografija je samo početak. Također možete snimati makro videozapise, uključujući usporene i ubrzane videozapise. Pripremite se za hipnotičke scene.

Probudi se noć! iPhone 13 Pro kreiran je za uslove slabog osvetljenja. Širokougaona kamera obogaćena je većim otvorom blende i najvećim senzorom do sada, a oslanja se na LiDAR skener za snimanje portreta u noćnom režimu. Ultraširokougaoni objektiv ima veći otvor blende, brži senzor i potpuno novi autofokus. Telefoto sočivo sada ima i noćni režim. Širokokutna kamera detektira do 2,2 puta više svjetla kako bi snimila bolje fotografije i video zapise. Ultra-širokokutna kamera detektuje do 92% više svjetla, tako da snima bolje fotografije i video zapise.