Xiaomi Pad 5
Xiaomi Pad 5 6/128GB

740,00 KM

740,00 KM

Xiaomi Pad 5 6/128GB

740,00 KM

Xiaomi Pad 5 je tablet računar koji je idealna kombinacija za zabavu i ugodan rad. Tablet je 11″ u WQHD rezoluciji sa brzinom osvježavanja od 120Hz, što omogućava nesmetan i lak prijelaz između različitih aplikacija. Za kreativce preporučujemo kupovinu olovke koja olakšava korištenje i navigaciju (u ovom trenutku olovka nije dostupno).

Veliki 11″ WQHD+ ekran na kome će sve doći do izražaja, bogat je bojama, svetao i u trenutku ćete se uroniti u njega bilo da igrate igrice, gledate filmove ili radite. Zahvaljujući prigušenom plavom svjetlu, pruža vam efikasnu zaštitu za oči, a opremljen je i senzorom ambijentalnog svjetla kako bi se osiguralo precizno prilagođavanje svakom okruženju u kojem se nalazite.

Xiaomi Pad 5 odlično radi na jakom suncu i neće biti problem koristiti ga na otvorenom. Podržava Dolby Vision i prirodne boje koje će vam pružiti neverovatno vizuelno iskustvo. Zahvaljujući brzini osvježavanja od 120Hz, možete lako i lako proći kroz bilo koju aplikaciju, fotografiju, video ili igru.

Opis

Tablet je opremljen sa četiri zvučnika koji će samo poboljšati korisničko iskustvo u svakom pogledu. Sada vodeći Snapdragon 860 procesor i 7nm tehnologija, došlo je do nevjerovatnog poboljšanja performansi. Igrajte igrice, surfujte internetom, gledajte svoje omiljene video zapise, procesor će biti korak ispred vas za nesmetan rad.

Uz ovaj tablet ćete imati podršku cijeli dan, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 8720 mAh. Pružit će vam više od 5 dana slušanja muzike, više od 16 sati gledanja videa i više od 10 sati igranja igrica.

Od trenutka kada uključite ekran Xiaomi Pad 5, bit ćete uronjeni u svijet živih boja. Podrška za Dolby Vision i prirodne boje izuzetne vernosti obezbeđuju neverovatno vizuelno iskustvo prikaza bilo da se radi o slikama, igricama ili filmovima.