Huawei Watch GT 2 46mm Black

370,00 KM

370,00 KM

Huawei Watch GT 2 46mm Black

370,00 KM

Popust na gotovinsko plaćanje

Opis

Huaweijev pametni sat Watch GT 2 je visokokvalitetan, praktičan i efikasan vremenski uređaj koji kombinuje mnoštvo pametnih tehnologija i sistema. Odlikuje ga moderan, elegantan dizajn sa 3D staklom koje stvara izgled bez granica.

Watch GT 2 je zaista svestran, nudi funkcije kao što su praćenje otkucaja srca, analiza sna, praćenje sportskih aktivnosti (sve od trčanja do plivanja – mjerenje koraka, udaljenosti, potrošene kalorije, itd.), upute za vašu aktivnost, pa čak i igrača za muziku i ugrađeni mikrofon sa zvučnikom. Na ovaj način ne morate da nosite pametni telefon sa sobom, jer možete telefonirati sa satom!

AMOLED ekran od 3,53 cm (1,39- ”) će vas uvjeriti svojom izuzetnom rezolucijom i brojnim opcijama promjene izgleda. Na primjer, možete se odlučiti za klasični analogni izgled ili odabrati sportsku verziju. Sat GT 2 poseduje izuzetno izdržljivu bateriju, sa jednim punjenjem radiće besprekorno do 2 nedelje!

Zahvaljujući vodootpornosti, može se koristiti tokom plivanja, pa čak i ronjenja, pogodan je za ronjenje do 50 m dubine. Ugrađeni GPS, Glonass i Beidou će osigurati tačnu lokalizaciju širom svijeta. Veza sa vašim mobilnim telefonom ne samo da vam omogućava upućivanje poziva, već i prikazuje obavještenja o odabranim aplikacijama. Uz sat dolazi i punjač, ​​kabel za punjenje i upute za korištenje.