Huawei Watch 3 Pro

870,00 KM

870,00 KM

Huawei Watch 3 Pro

870,00 KM

Huawei Watch 3 Pro predstavljen je u junu 2021. Radi se o luksuznom satu klasičnog dizajna, sa izuzetno velikim kućištem od 48 mm. 4G pametni sat od titanijum safira pruža vam profesionalan izgled svake sekunde dana, dok zadivljujući AMOLED ekran od 1,43 inča gura dizajn pametnog sata u svetlu budućnost, pravo pred vašim očima.

UAWEI WATCH 3 Pro opremljen arhitekturom sa dva čipa ne samo da poboljšava performanse, već i postiže uravnoteženiju obradu. Uživajte u 5 dana upotrebe u tipičnom scenariju pametnog načina rada i nevjerovatnih 21 dan izuzetno dugog vijeka trajanja baterije.

Upravljajte HUAWEI WATCH 3 Pro sa ekranom na dodir, bočnim dugmetom i potpuno rotirajućom krunom. Rotirajte krunicu za lakše kretanje kroz funkcije na ekranu i postavke jačine zvuka. HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi sa 30 cool, unaprijed instaliranih lica, uključujući animirana lica koja zaista oživljavaju stvari. Osim toga, birajte između 1000+ dizajna dostupnih u HUAWEI WATCH Face Store prodavnici. Prevucite udesno na početnom ekranu da otvorite HUAWEI Assistant i pristupite svojim obavještenjima. Pregledajte svoje trenutne zadatke, uključujući vježbe, pozive, muziku, štopericu i još mnogo toga.

Lakši način da živite pametnije sa 100+ načina vježbanja, uključujući 19 profesionalnih načina, za sportove u zatvorenom i na otvorenom i 85 prilagođenih načina. Automatski otkriva 6 najčešćih vrsta vježbi i bilježi svaki trening kada počnete vježbati. Također nudi višemodnu GNSS lokaciju za vrhunsko praćenje rute na otvorenom.

Zanimljivo je da ovaj sat podržava eSIM, tako da ga možete koristiti za komunikaciju neovisno o svom mobilnom telefonu. Zanimljive opcije uključuju detektor temperature kože, mjerenje zasićenosti kisikom (SpO2) i Huawei TruSeen 4.5 tehnologiju praćenja otkucaja srca, koja sadrži 6-u-1 LED diode i 4 fotodiode za veći unos svjetlosti i preciznije mjerenje.

Kategorija: Oznake , , , , , ,