Smartwatch Cubot C7 Pink

100,00 KM

100,00 KM

Smartwatch Cubot C7 Pink

100,00 KM

Cubot C7 je 1,54-inčni TFT-LCD ekran osjetljiv na dodir u boji koji može jasno prikazati vrijeme, datum, podatke o vježbanju u isto vrijeme. I ovaj fitnes tracker je kompaktibilan s vašim telefonom s iOS 10.0 ili Androidom 6.0 iznad, kao što su Samsung s21, A50, i-Phone 13 i tako dalje.

Ovaj android pametni sat može mjeriti korake, kalorije za 23 različita sporta (plivanje, joga, trčanje, jahanje, preskakanje užeta, penjanje, itd.). Možete lako čitati podatke o treningu na sportskom satu i u APP GloryFit, tako da možete prilagoditi svoje treninge na vrijeme.

Pametni sat Cubot C7 za Android telefone je sposoban za 24-satno praćenje otkucaja srca u realnom vremenu i praćenje sna. Može snimati podatke o spavanju, kao što su vrijeme spavanja, vrijeme buđenja, ukupno vrijeme spavanja.

Ovaj pametni sat za muškarce i žene opremljen je baterijom od 260 mAh, koja ima dugu upotrebu nakon potpunog magnetnog punjenja za 2,5 sata. Možemo nositi IP68 vodootporni pametni sat za trčanje po kiši ili bazenu, ali ne možemo pratiti podatke za plivanje.

Ovaj sat za praćenje fitnesa također može prikazati sve SMS, WhatsApp poruke i dolazne vibrirajuće pozive na koje možete odgovoriti na vrijeme. Osim toga, tu su i neke druge funkcije kao što su podešavanje budilnika, trešnja za kontrolu kamere, kontrola muzike, provjera vremena itd.