Smartwatch Cubot C5 Pink

100,00 KM

100,00 KM

Smartwatch Cubot C5 Pink

100,00 KM

Opis

Cubot C5 Smartwatch je po kvaliteti i funkciji sličan ostalim Cubot pametnim satovima. Dobro je napravljen, a pokreće ga već poznata H Band aplikacija.

Kutija je lijepo dizajnirana iu njoj ćete pronaći sat, kabel za punjenje i dodatnu narukvicu. Narukvice su elegantne i veoma udobne, ostavljaju utisak mnogo skupljeg sata.

Pritiskom na dvije sekunde na jedino dugme koje ovaj sat ima, sat će se uključiti. Nakon toga potrebno je skenirati kod koji će se pojaviti na njegovom ekranu. Isti kod se nalazi na poleđini kutije, tako da možete odabrati kako ćete to učiniti. Nakon skeniranja, bit ćete preusmjereni da preuzmete aplikaciju H Band ili je možete preuzeti direktno sa usluge Google Play.

Nakon preuzimanja aplikacije, uparivanje će započeti putem Bluetooth-a. Cubot C5 podržava Bluetooth 5.1, čineći povezivanje sa vašim pametnim telefonom brzim i stabilnim.

Korišćenje Cubota C5 je isto kao i C3, tako jednostavno i intuitivno. Po ekranu možete prevlačiti s desna na lijevo. Ovo će vam dati pregled preduzetih koraka, koliko dugo ste spavali i brojač otkucaja srca.

Ako prevučete s lijeva na desno, dobit ćete isti rezultat, samo obrnutim redoslijedom. Prevucite prstom odozdo prema gore da unesete poruke koje ste primili na svoj mobilni telefon. Ako prevučete odozgo prema dolje, ući ćete u brzi meni za često korištene funkcije kao što su alarm ili svjetlina ekrana.