Dječiji pametni sat CORDYS SMARTWATCH Zoom Blue i Roze

85,00 KM

85,00 KM

Dječiji pametni sat CORDYS SMARTWATCH Zoom Blue i Roze

85,00 KM

Pametan dječiji sat sa ekranom osjetljivim na dodir u roze i plavoj boji, ima mnoštvom korisnih i bezbjednih funkcija. Upravljajte pomoću besplatne aplikacije SeTracker. SIM kartica sa kompatibilnom GSM mrežom se koristi za pozive, poruke i povezivanje sa mobilnim uređajem.

Omogućeno je praćenje GPS lokacije u realnom vremenu. Odredite lokaciju u realnom vremenu, pratite položaj i kretanje sata na mapi pomoću aplikacije. Koristite pregled istorije kretanja.

Mogućnost glasovnih poziva na važne brojeve. Imenik sata može da unese do 15 telefonskih brojeva preko mobilne aplikacije SeTracker.

Koristite Talkback opciju za slanje i primanje glasovnih poruka i čitanje primljenih tekstualnih poruka.

Uputite SOS hitni poziv preko SOS dugmeta na satu. Mogu se podesiti 3 SOS broja prema kojima će se SOS poziv aktivirati. Pozivi na brojeve slijede jedan za drugim.

Podaci o broju preduzetih koraka se mogu vidjeti na ekranu kada izaberete prikaz brojača koraka (Pedometar). Opcija Zdravlje se odnosi na dovoljno vježbanja i aktivan način života na koji treba da obratimo pažnju.

Najmanji poluprečnik sigurnosne zone (ograde) je unutar 200 metara od početne pozicije. Upozorenje će se oglasiti na vašem pametnom telefonu kada je sat van dometa.