Apple Watch 7 45mm

1.100,00 KM

1.100,00 KM

Apple Watch 7 45mm

1.100,00 KM

Popust na gotovinsko plaćanje

Kategorija: Oznake , , , , , , ,

Opis

Veći ekran poboljšava cjelokupno iskustvo, čineći Apple Watch lakšim za korištenje i čitanje. Serija 7 predstavlja naše najveće i najsjajnije razmišljanje do sada. RETINA SCREEN Svjetliji pogled na vas. Ne morate podizati zglob ili dodirivati ​​ekran da biste vidjeli vrijeme ili druge podatke i komplikacije na satu, jer je ekran uvijek uključen.

A sada je 70% svjetlije u zatvorenom prostoru kada vam je zglob spušten. Tri nevjerovatna materijala od kojih je svaki posebno lijep. Da biste napravili sat koji je podjednako zadivljujući da vidite koliko je sposoban za korištenje, potreban je izuzetan stepen izrade.

Apple Watch je dostupan u tri izuzetna materijala – titanijumu, nerđajućem čeliku i 100% recikliranom aluminijumu.  Sa pristupom hiljadama aplikacija iz App Store-a na vašem zglobu, Apple Watch je savršen lični uređaj za sve što volite da radite.

Surfovanje, fotografija, astronomija. Samo preuzmite aplikaciju direktno na svoj Apple Watch i sve što vam je potrebno imate pri ruci. FITNESS + Prva fitnes usluga koju pokreće Apple Watch. Apple Fitness + je drugačija vrsta fitnes iskustva.

Svake sedmice postoje novi treninzi, od 5 do 45 minuta. Svi lični podaci sa Apple Watch-a su sinhronizovani sa iPhone, iPad i Apple TV-om.