Dron DJI Avata Pro View Combo DJI RC Motion 2 Banja Luka
Dron DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)

3.149,00 KM

3.149,00 KM

Dron DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)

3.149,00 KM

Opis

Dron DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2) je vrhunski proizvod koji pruža nevjervatno iskustvo letenja i snimanja iz vazduha. Ovaj combo set uključuje visoko napredni dron DJI Avata Pro-View i DJI RC Motion 2 daljinski upravljač.

Dron DJI Avata Pro-View donosi revolucionarnu tehnologiju i visoku kvalitetu snimanja. Sa svojim izuzetno preciznim senzorima i naprednim sistemom stabilizacije, ovaj dron vam omogućava snimanje glatkih i jasnih fotografija i video zapisa. Sa 4K rezolucijom i mogućnostima snimanja u RAW formatu, možete zabilježiti svaki detalj vašeg leta i okoline s izvanrednom oštrinom i bogatim detaljima.

DJI RC Motion 2 daljinski upravljač je intuitivan i napredan, omogućavajući vam precizno upravljanje dronom. Sa širokim rasponom kontrolnih funkcija i visokom osjetljivošću, možete lako upravljati dronom i snimati impresivne snimke iz različitih uglova. Od jednostavnih uputa za let do naprednih funkcija za snimanje, ovaj daljinski upravljač vam omogućava potpunu kontrolu nad vašim snimanjem.

Kombinacija ovog drona i daljinskog upravljača pruža vam potpuno novo iskustvo letenja i snimanja. Sa DJI Avata Pro-View Combo setom, možete istražiti nove visine i uhvatiti spektakularne prizore iz vazduha. Bilo da snimate nevjerojatne prirodne pejzaže, sportske događaje ili snimate film, ovaj dron će vam omogućiti snimanje profesionalne kvalitete.

Nabavite DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2) i uživajte u vrhunskom letenju i snimanju s jednim od najnaprednijih dronova na tržištu. Ovaj proizvod je savršen izbor za profesionalne snimatelje, avanturiste i ljubitelje dronova koji žele donijeti svoje snimanje na novi nivo. Iskoristite prednosti ovog izuzetnog drona i istražite svijet snimanja iz vazduha na potpuno novi način. Uzmite kontrolu nad svojim snimanjem i otkrijte nevjerovatne mogućnosti DJI Avata Pro-View Combo seta.